arrow_back

Nieuwsbrief januari 2024

Secretariaat:

Prunusplantsoen 36

2982 NA Ridderkerk

lienekedonker@gmail.com

 

Beste ISR leden,

We hebben al weer twee keer gezwommen en ook al weer een keer gesport in het zwembad en de sporthal van de Fakkel, het jaar 2024 is dus weer van start.

Inmiddels loopt de administratie ook weer....en eind februari zal de contributie van 70 euro voor het hele jaar weer worden afgeschreven. Dit gaat vol automatisch als je daar toestemming voor hebt gegeven. Betaal je nog zelf [4 leden] vul ons formulier voor incasso in of zorg dat je voor 1 maart dit bedrag hebt overgemaakt.

Het zijn er niet veel meer, maar.....de email gebruikt tegenwoordig ook bijna iedereen en diegene die de mail niet gebruiken [2 leden] zij hebben wel whatsapp en dus gaat de mail via de WA. Zo gaat dus het nieuws omtrent de vereniging inmiddels volledig elektronisch. Wij zijn daar blij mee. Scheelt een hoop werk, toen ik 14 jaar geleden in het bestuur kwam ging alles nog met de post.

Nu is het niet zoveel aan nieuws...en als er nieuws is of een afspraak gemaakt moet worden gaat het al via de mail, zie eindejaar of via whatsapp en dat vooral voor wedstrijden voor de rolstoelbasketclub. 

Straks gaan we de incasso doen, de boekhouder rond het jaar 2023 af, het jaarverslag financieel en tekst komt er dan ook weer aan. Maar een jaarvergadering gaan we weer niet plannen, want de animo is daarvoor helaas niet aanwezig. Maar wat we wel nodig hebben is de jaarlijkse kascontrole. Graag twee personen die zich dit jaar een uurtje kunnen buigen over de kas/bank papieren.

Dit is dan nog wel nieuws dat ik nog graag met jullie wil delen en nogmaals benadrukken dat we dringend om bestuursleden verlegen zitten. Het kost echt niet zoveel tijd, gemiddeld twee uurtjes per maand plus 8/9 keer per jaar overleg en dat doen we tegenwoordig na corona ook bijna altijd via teams en kan niet langer duren dan een uur. Erg gemakkelijk en niemand hoeft te reizen. Korte lijntjes hebben we in het zwembad of de anderen in de sporthal. 

 

Ook zoeken we een nieuwe boekhouder. Stefan Donker heeft dit 14 jaar voor ons gedaan en dit zal de laatste keer zijn. José is penningmeester, incasseert, betaalt en zorgt dat de papieren in orde zijn, maar is geen boekhouder dus.......aanvulling gewenst. Dit is 1x per jaar, één of twee avondjes werk en valt verder buiten het bestuur.  

 

Het secretariaat en het voorzitterschap zijn echt aan vervanging toe na 14 jaar vervullen van deze functies....laat het nou niet zover komen dat er straks geen activiteiten bij ISR zijn dat moeten we echt niet willen. Een keer meeluisteren bij een teams overleg dat kan natuurlijk ook....wij doen altijd de laatste woensdag van de maand van 19.30 tot 20.30 uur even inloggen en met elkaar de agendapunten bespreken die ik je zal sturen als je een keer wilt meeluisteren en of doen.

Wij wensen jullie een mooi en fijn sportjaar.

Namens het bestuur

Lieneke Donker, secretaris