arrow_back

Wedstrijdverslag rolstoelbasketbal 15/9/2018

Zaterdag 15 september was de eerste competitiedag voor I.S.R. in de toernooidivisie C1 in Julianadorp. Een flinke rit vanuit Ridderkerk en helaas maar voor 1 wedstrijd omdat een tegenstander had afgezegd. Dit betekende dat we al met 2 punten op zak naar Julianadorp gingen.

Onze wedstrijd was tegen Only Friends RSE4 en we hadden een goede start. Binnen 2 minuten hadden we een 0-4 voorsprong. Daarna ging het gelijk op tot het einde van het eerste kwart Only Friends een kleine voorsprong kreeg, 12-8. In het begin van het tweede kwart ging het redelijk gelijk op, maar daarna liep Only Friends toch verder uit. De ruststand was 30-18.

De derde kwart verliep aanvallend aan onze kant moeizaam, terwijl Only Friends er makkelijk uit kwam en veel punten kon maken via snelle breaks. De achterstand werd helaas een stuk groter, 52-24. Het vierde kwart ging weer iets meer gelijk op, maar Only Friends was deze dag een maatje te groot. De eindstand was 68-32 in het voordeel van Only Friends.

Na de fluit- en tafeltaken konden we na een gezellige dag weer terug naar Ridderkerk. De volgende toernooidag zal zijn op 13 oktober in Tilburg.

Made by Melissa