arrow_back

Nieuwsbrief november 2018

Ridderkerk, 30 oktober 2018

Beste ISR leden,

Nog een nieuwsbriefje dit jaar en dat is direct de laatste....even een paar dingen melden....

Verhuizing:

Inmiddels zijn we met de Rolstoelbasketbal en de Jeu de Boules verhuisd van de Beverbol naar Sporthal de Fakkel. Het is bijna allemaal klaar, we wachten nog op een paar aanpassingen, maar tegen de tijd dat jullie dit lezen is dat ook vast allemaal opgelost.

De Fakkel:

Alle spelers/ouders/kijkers enzovoort kunnen ook gewoon naar de sporthal via de hoofdingang. Je moet maar even kijken wat je voor jezelf als Rolstoelbasketbalspeler en/of Jeu de Bouler het fijnste vindt. Soms is het een beetje een doolhof, maar het leert snel hoor......Maar constant door de kleedkamers is denk ik niet handig voor als je daar zelf niet moet zijn maar als toeschouwer en vrijwilliger aanwezig bent..

Eindejaar:

Op vrijdag 30 novemberis er eindejaar zoals jullie weten en dus geentraining!

Nogmaals de melding eindejaar:

  • wanneer: vrijdag 30 november
  • waar: Visgebouw Rijsoord, Vlasstraat 10, 2988 XR te Ridderkerk-Rijsoord
  • hoe laat: inloop en borreltijd om 17.30 – 18.30 uur
  • wat: buffet
  • en: toetje
  • afsluiten: koffie of thee
  • einde: van 22.00 uur - 22.30 uur prijsuitreiking en afsluiting
  • prijs: € 5 euro pp i.p.v. lootjesverkoop voor een leuke prijs

Zwemmen en sporten doen we rond de Kerst niet en we zijn dan ook gesloten op:

17,24 en 31 december voor het zwemmen en op

22, 29 december en 4 jan voor Rolstoelbasketbal en Jeu de Boules

START Zwemmen: maandag 7 januari 2019

START Rolstoelbasketbal en Jeu de Boule: vrijdag 11 januari 2019

Lief en vooral leed ;

Jacques Huizer was na 2 opnames bij Ikazia op de IC verhuisd naar Zorghotel Laurens Intermezzo, terwijl ik voorgaande net op papier heb gezet komt er een bericht binnen dat Jacques Huizer is overleden op vrijdag 26 oktober jl. Wij wensen, Lies, Christine, Youri en Emma en natuurlijk alle andere familie sterkte nu en in de toekomst. Crematie zal naar zijn wens in stilte plaatsvinden. R.I.P Jacques Huizer.

Meindert van Reeuwijk is opgenomen met hart- en longproblemen in Maasstadziekenhuis IC, maar inmiddels verhuisd naar revalidatiecentrum van het Havenziekenhuis. Meindert heeft een pacemaker gekregen in Maasstadziekenhuis en is dus overgeplaatst naar het Havenziekenhuis op zoek naar, ja of nee, een bacterie. Hij hoopt spoedig naar huis te mogen, maar vooralsnog is zijn adres: Haringvliet 2, 3011 TD Rotterdam

Trudy Hagenaars is weer thuis uit het ziekenhuis na een langdurig verblijf aldaar. Haar adres is: van Beethovenstraat 58. 2983 BW Ridderkerk

Dinie van Es – Patijn, als zij aanwezig is komt zij samen met Hennie Stam en Wil van Kooten, maar voorlopig is ze nog in de lappenmand en haar adres is: Generaal Smutsstraat 127, 2987 XX Ridderkerk.

Corry de Vroedt verblijft nog in het revalidatiehuis en haar adres is: Aafjehuis De Twee Bruggen, Pascalweg 41, 3076 JK Rotterdam

Ter info:

Hennie Stam [Pitbull beet] is weer aanwezig en daardoor Wil van Kooten die altijd met Hennie meerijdt, ook weer. Met deze twee dames komt als begeleider nu mee Vera de zus van Hennie.

Adri Bol is ook weer aangesloten bij het banenzwemmen

Verder:

Op vrijdag 29 maart as. is er ook een keer geentraining i.v.m. de verhuur van de hal die al gedaan was voor wij er in kwamen. Jammer maar niets aan te doen. Noteer deze datum in je agenda.

groet,

Lieneke Donker

ISR