arrow_back

Nieuwsbrief januari 2018

Nieuwsbrief Januari 2018

Beste ISR leden, allemaal de beste wensen voor 2018 en dat we jullie allemaal maar weer tegenkomen op de activiteiten van onze vereniging in de sporthal of in het zwembad.

Op 8 januari zijn we weer begonnen met zwemmen en vanaf 12 januari weer met sporten. Op de eerste zwemles was Irene nog afwezig, maar haar les werd vervangen door Trudy en op de trainingen in de sporthal zijn we de opgelopen conditie achterstand weer gaan opbouwen voor de eerste [thuis] wedstrijd op 27 januari as.

De verhuizing van de Beverbol naar de Fakkel voor de Rolstoelbasketballers en de Jeu de Boulers is in een ver gevorderd stadium. Alles loopt…de aanbouw voor onze opslag wordt dit voorjaar gemaakt en de overeenkomst wordt spoedig getekend.

De subsidie van de gemeente voor onze vereniging is ook helaas weer aan verandering onderhevig, maar onze voorzitter is in gesprek met de desbetreffende personen die dit vraagstuk begeleiden vanuit de gemeente en S&W Ridderkerk.

S&W valt in twee delen uit elkaar en is voortaan S&W Ridderkerk en is gehuisvest in een kantoorgebouw aan de Kastanjelaan 18E hier valt onder:

zwembad, sporthallen, gymzalen en sportparken

en de rest heet Stichting Welzijn Ridderkerk en is gevestigd aan de Sportlaan naast het zwembad.

NL DOET is altijd in maart hier probeert Irene iets mee op te zetten voor onze verhuizing, helaas kunnen wij in maart niet meedoen, dat heeft geen zin i.v.m. deze verhuizing. Maar onze eigen

NL DOET ergens in juni verhuizen en inrichten daar horen jullie t.z.t. vanzelfsprekend iets meer van.

De jaarvergadering gaat opnieuw niet door i.v.m. te weinig animo, maar onze verplichtingen van de jaarlijkse administratie uiteraard wel en ergens eind maart, begin april, als de boekhouder de zaak heeft afgerond, kunnen jullie altijd om inzicht vragen. Worden er nieuwe of wordt er een nieuw bestuurslid voorgedragen, dan gaan we kijken of we dit elektronisch kunnen regelen, want ook dit wordt op een jaarvergadering door maar 20 leden beslist, gaat het elektronisch dan kan iedereen zijn of haar mening geven. T.z.t. ook hier meer over.

Op vrijdagmorgen 20 april is er een actie met een sponsorloop in Dordrecht en de opbrengst is voor ISR, dit is net zoiets als ooit de actie die Mark Klop op zijn school heeft gehouden en waar wij ook heel keurig in meedeelden in de opbrengst. Er is één MAAR, we hebben 4 sporters en een vrijwilliger nodig. Ragnar Donker zal als vrijwilliger mee gaan en Lisa Vreugde heeft zich al opgegeven als rolstoelbasketballer, nog drie te gaan…..Wie o wie gaat er ook mee??? Je helpt er ISR heel erg mee.

De data en tijdenlijst zit er ook weer bij en wij zijn blij als je dit ook leest, we maken het tenslotte niet voor niets. Hang op je prikbord dan kan je altijd zien hoe of wat…..in het rood zijn data die inmiddels voorbij zijn.

We hebben het tegoed van de Rotary kunnen omzetten naar twee schotklokken voor de rolstoelbasketwedstrijden en twee extra bad rolstoelen voor in het zwembad. Ook hebben we een tablet aangeschaft die we nodig hebben bij de wedstrijden, papieren formulieren horen [bijna] tot het verleden. Alles gaat elektronisch tegenwoordig ook de administratie m.b.t. rolstoelbasketbal wedstrijden. Tenslotte hebben we ook een nieuwe pomp aan kunnen schaffen voor de bandjes van de rolstoelen. Onze technische man Ronald is er blij mee.

De actie in Dordrecht en een stukje Rotary geld we willen we nog gaan gebruiken voor Jeu de Boules en zwemmen. Jeu de Boulers in het volgende seizoen in mooie nieuwe fleecevesten met ISR LOGO en voor de zwemmers denken we aan een mooi groot badlaken met ISR logo in het nieuwe sportseizoen.