arrow_back

Nieuwsbrief en Blijdorp

Beste ISR leden,

Het einde van het seizoen 2016-2017 is er inmiddels, de activiteiten zijn gestopt en de start van een nieuw seizoen, te weten seizoen 2017-2018 staat voor de deur. We starten met het zwemmen op maandag 28 augustus in de Fakkel en de trainingsavonden in de Beverbol starten op vrijdag 1 september as.

Terwijl ik dit schrijf ligt Corrie de Vroed nog steeds in Maasstad zorghotel en is Anneke den Hoedt geopereerd aan haar knie. Als er andere meldingen zijn van ziekte of festiviteiten die vermeld moeten worden laat het mij weten. Het was een bewogen jaar met het overlijden van Eline en nog heel vaak is zij in gedachten bij ons en bij de leden. We moeten verder en gaan dan ook straks van start met een team dat mede opgeleid door Eline zal moeten laten zien dat zij het kunnen. We hebben een aantal nieuwe leden die inmiddels zover zijn om met de wedstrijden mee te gaan doen. Succes allemaal.

Het zwemmen is altijd gezellig en druk en we hopen dat de dames die hier boven genoemd zijn ook snel weer in ons midden zullen zijn.

De Jeu de boulers leven een eigen leven, met eigen aanvangstijden en sluitingsdata, maar zij weten daar op een creatieve manier mee om te gaan. Hans Spruijt heeft inmiddels de leiding overgenomen en zorgt dat de contacten voor trainingen en eventuele wedstrijden gestroomlijnd worden.

De werkzaamheden van het bestuur lopen gewoon door al gaat dat niet helemaal zonder horten of storen. Ten eerste is het voor ons ook vakantietijd, maar door alle reorganisaties, veranderingen bij subsidiegelden en de afbraak van de Beverbol blijven we toch altijd werkzaamheden houden i.v.m. ISR.

De Beverbol gaat ergens in 2018 sluiten, maar het kan net zo goed nog een even iets langer duren. Als alles doorgaat zoals we al hebben afgesproken, gaan wij met onze activiteiten naar de Fakkel en dan hebben we alles onder één dak. Maar zover is het nog niet. We zijn nog in onderhandeling over ons eigen stukje Beverbol en als we dit tot een goed einde hebben gebracht dan worden jullie hiervan op de hoogte gesteld.

De subsidiegelden staan ook onder druk en dus verwachten we met een nieuw jaar de contributie weer iets te moeten verhogen, maar ook dat staat nog op het programma en t.z.t. horen jullie dit ook nog.

Ook S&W en de Gemeente Ridderkerk ondergaan wijzigingen en daar zitten ook nog wat haken en ogen en ja natuurlijk zullen we jullie laten weten als er veranderingen zijn die voor ons van belang zijn..

Maar als het seizoen dan net geopend is gaan we eerst ons 45 jarig jubileum vieren. In Blijdorp. Voor wie meer hierover wilt weten moet op het tweede blad kijken of op de achterzijde van deze print.

Heb je je opgegeven dan gelden voor jou de onderstaande gegevens : Er is één wijziging van wat er op de website staat. Parkeerkaarten worden geregeld en betaald door ons. Maar probeer wel zoveel mogelijk met elkaar mee te rijden.

Wanneer: Zaterdag 23 september

Hoe laat: 09.00 en 09.30 verzamelen en staat de koffie met wat lekkers klaar in de Haaienzaal

Start: 10.00 uur aanvang Escape, teams van 6-8 personen proberen met elkaar de Escape te vinden.

Lunch: 13.00 uur, deze wordt verzorgd in de Haaienzaal

Start: 14.00 uur Je kan zelfstandig of groepsgewijs de diergaarde rond gaan en bekijken

Borrel: 17.00 uur borrel/snacktijd en de prijsuitreiking van de Escape opnieuw in de Haaienzaal

Einde: 18.00 uur

Neem de ingang Oceaniumzijde aan de Blijdorplaan 8 te Rotterdam. T.z.t. krijg je de toegangskaart[en] Laten we er met z’n allen een leuke dag van maken.