arrow_back

Nieuwsbrief augustus 2019

Beste ISR zwem-, rolstoelbasket- en jeu de boules leden,

We gaan binnenkort van start met seizoen 2019-2020, we hopen weer op een gezond sportief jaar. Natuurlijk hopen we ook dat jullie allemaal een leuke vakantie hebben gehad thuis of ergens anders en dat een nieuw seizoen weer een uitdaging is voor iedereen. Welkom dus.

KASSA: En ja helaas we ontkomen er niet aan…met ingang van 2020 wordt het lidmaatschap 70 euro per jaar. Incasso betalers hoeven niets te doen dit gaat vanzelf.

Aquajogging doen we altijd nog onder begeleiding van Irene Tholenaars in het subtropische bad,

de baantjes kunnen gezwommen worden in het banen bad. Er is altijd best veel animo voor sporten in het water. We hebben wat startmoeilijkheden gehad met het banen zwemmen in het vorige seizoen. Maar na een pittig gesprek krijgen we een financiële vergoeding voor het afgelopen jaar en zullen ze er in het nieuwe jaar rekening houden met de juiste planning. Zijn er opnieuw zaken die verbetering behoeven, wacht niet te lang. Zet je vraag op de mail naar lienekedonker@gmail.com of spreek iemand van het bestuur aan. Dan kunnen we in elk geval aan de bel trekken.

Rolstoelbasketbal is op dit moment een beetje een zorgenkindje, weinig spelende leden voor de competitie. In de Sportcombinatie van Ridderkerk komt een wervend stuk te staan. Dit zelfde stuk is misschien handig om in de woonplaats van onze leden aan te bieden aan het wekelijks dorpsjournaal, zodat er meer mensen in aanraking komen met rolstoelbasketbal. Ook worden er flyers gemaakt en uitgedeeld om nog meer bekendheid te krijgen. De vraag aan onze leden is ook deel zoveel mogelijk de website www.i-s-r.nl en Facebook https://www.facebook.com/ISR-Ridderkerk-268066039895480/?epa=SEARCH_BOX

Zet bijvoorbeeld in je mailhandtekening de gegevens van de site en Facebook. Deel Facebook. We spelen dan ook geen competitie dit jaar, maar willen wel een toernooi organiseren en kijken of we op verschillende vrijdagavonden een tegenstander kunnen vinden om scherp te blijven en te trainen.

Maar ook een onderling partijtje is natuurlijk van belang. Kom trainen zet je in.

We hebben Klaas uitgezwaaid als spelend lid op vrijdagavond 28 juni jl en samen met de oud-spelers was er wedstrijd en na afloop nog even een gezellige bijeenkomst in de bar van de Fakkel. Er werd ouderwets gestreden en de spelvreugde was terug te zien. Dit is wat ons voor ogen staat. Laten we dit seizoen gebruiken om de spelvreugde en het aantal spelende leden te ‘upgraden’

Jeu de Boules kan ook leden gebruiken, maar er wordt ook gespeeld, gezellige en sportieve bijeenkomsten op vrijdagavond. Jaarlijks 2x naar PUK in Haarlem, is ook altijd gezellig en altijd worden er prijzen mee naar huis gebracht. Dit is een melangetoernooi.